Monday, September 29, 2014

IPTS dan IPTA yang Mendapat Kelayakan Agensi Kelayakan Malaysia - MQA

IPTS dan IPTA yang Mendapat Kelayakan Agensi Kelayakan Malaysia - MQA

MQA


Tahukan anda instut pengajian yang anda belajar adakah mendapat pengiktirafan dari Agensi Kelayakan Malaysia MQA. Anda kena pastikan sebelum anda memulakan pengajian disana.

Senarai IPTA yang mempunyai program yang telah mendapat pengiktirafan JPA, Badan Profesional atau Badan Lain. Kemaskinian maklumat adalah berdasarkan maklumbalas daripada IPTA yang diterima setakat 6 Ogos 2014. Jumlah program pengajian IPTA yang telah mendapat Perakuan Akreditasi setakat ini adalah sebanyak 1280.

Anda boleh buat carian disini  MQA IPTA

Senarai IPTS yang mempunyai program yang telah mendapat pengiktirafan JPA, Badan Profesional atau Badan Lain. Kemaskinian maklumat adalah berdasarkan maklumbalas daripada IPTS yang diterima setakat 8 September 2014. Jumlah program pengajian IPTS (kategori : Universiti) yang telah mendapat Perakuan Akreditasi setakat ini adalah sebanyak 2367.

Anda boleh buat carian disini  MQA IPTS

Anda juga boleh membuat carian bidang pengajian yang anda ceburi dan melihat sama ada ia mendapat pengitirafan dari Agensi Kelayakan Malaysia atau tidak.

Anda boleh buat carian disini MQA Search
Posted By: saniyunusdotcom

IPTS dan IPTA yang Mendapat Kelayakan Agensi Kelayakan Malaysia - MQA

Share:

Post a Comment

Facebook
Blogger

No comments:

Post a Comment

Follow Us

About Us

Blog ini didedikasikan buat anda yang mencari kerja kerajaan ataupun sektor swasta. Kami sediakan tip-tips dan panduan untuk membantu anda mengapai kerjaya impian anda.

© Tips Kerja Kerajaan All rights reserved | Theme Designed by Blogger Templates
Google+